Вчера Plovdiv24.bg публикува сигнал на жена, която не бе доволна от

...
Вчера Plovdiv24.bg публикува сигнал на жена, която не бе доволна от
Коментари Харесай

Работеща на морето: Навсякъде е така. Добре че има камериерки, които говорят български

Вчера  Plovdiv24.bg разгласява сигнал на жена, която не бе удовлетворена от почивката си в село Кранево .

Преди диалога ни с шефката на хотела, се свързахме с маркетинговия отдел, чиято служителка бе осведомена със случая и незадълбочено го разяснява. Междувременно тя разказа каква в действителност е обстановката с работната ръка по нашето Черноморие от първо лице.

“Сервитьорите по цялото Черноморие не приказват български и британски език. Българи не останаха да работят, по тази причина обслужващият личен състав е отнякъде другаде. Село Кранево е под всякаква рецензия. То е част от община Балчик, където ние всички хотелиери плащаме налози. Община Балчик не се грижи за нищо.

Ако влезете в самото село, с цел да стигнете до хотелите, ще ви стане неприятно. Пътят е дупка до дупка, потопен, мръсно е, не се чисти и тях не ги интересува какво се случва.

Не съм сигурна в коя част от лятото е била тази дама, имаме два плажа, те се поддържат. Стараем се да бъдем изрядни, несъмнено, случват се неща, ние не можем 24/7 да сме на плажа.

Персонал в действителност няма, само че не е единствено при нас. На цялото Черноморие е по този начин, няма хора и на никого не му се работи.

Аз прочетох сигнала и останах с усещане, че тя не е чак толкоз недоволна. Слава богу, имаме камериерки, които приказват към момента български и са се държали добре с нея.

Имаме доста сложен сезон. Тези хора работят непрекъснато и извършват по 2-3 длъжности едновременно. Пак ви споделям, не е единствено при нас по този метод. Не се извинявам, само че това е обстановката в България.

Закуската ни не е толкоз еднообразна. Ако погледнете мненията в Booking, те също са полярни. Има хора, които просто са си криви. С идването си стартират да се заяждат и ти каквото и да правиш, те се заяждат.

След това отиват някъде, с цел да разясняват. Абсурдно е, че дамата е нахапана от дървеници. До в този момент сме нямали такова недоволство. Аз работя оттова от стая или от вила и в никакъв случай не съм била нахапана. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР